برگزاری همایش سالانه بتن و زلزله

برگزاری همایش سالانه بتن و زلزله

برگزاری همایش سالانه بتن و زلزله

برگزاری همایش سالانه بتن و زلزله

مهندسان شهر : بیست و چهارمین همایش ملی سالانه بتن و زلزله به مناسبت 5 دی ماه روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش بلایای طبیعی، در دانشگاه شهید عباس پور برگزار شد . این همایش 5 الی 6 دی ماه در سالن همایش های دانشگاه شهید عباس پور دایر می‌باشد . در این همایش درخصوص بتن و ویژگی‌های آن ، نوآوری ها در این صنعت و لزوم پرورش تکنسین ماهر در این زمینه گفتگو شد . در این همایش بتن نقطه تلاقی عمران و معماری خوانده شد .

در این همایش دکتر رئیسی نژاد و دکتر شکیب از اعضای هیئت‌مدیره به نمایندگی از سازمان حضور داشتند. دکتر رئیسی‌نژاد در بخشی از این برنامه هم‌چنین به اظهار سخن پرداخت.

وی با اشاره به عزم دولت برای ساخت چهار میلیون واحد مسکونی ظرف چهار سال، این طرح را فرصت مناسبی برای قدردانی از جایگاه مهندسان ساختمان به‌عنوان شاکله اصلی صنعت ساخت‌وساز دانست.

عضو هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی تهران هم‌چنین از آمادگی سازمان برای میزبانی از تشکل‌ها و انجمن‌های مختلف جهت همکاری و استفاده از ظرفیت‌های مشترک خبر داد.

رئیسی‌نژاد هم‌چنین با اشاره به بررسی موضوع بازنگری در قانون نظام مهندسی، خواستار مساعدت کمیسیون عمران برای شناخت ظرفیت‌های مهندسی کشور و حمایت از صادرات خدمات مهندسی شد.

وی هم‌چنین از همه تشکل‌های حرفه‌ای، دولت و نمایندگان مجلس درخواست کرد موضوع اشتغال و معیشت جامعه مهندسی را که دغدغه اصلی نظام‌مهندسی تهران نیز هست، در اولویت قرار دهند.

عضو هیئت‌مدیره سازمان هم‌چنین به نقش جامعه مهندسان معمار در رونق صنعت ساختمان اشاره و تأکید کرد: امروز توان معماران ایرانی در کنار سایر مهندسان ساختمان، نشان توانمندی، قدرت و پایداری یک کشور است.

رئیسی‌نژاد «بتن» را نقطه تلاقی مهندسی عمران و معماری دانست و اضافه کرد: گذشته از نگاه اقتصادی، مهندسان معمار می‌توانند به ظرفیت‌های بتن GRFC و بتن‌های عبوردهنده نور برای بهبود کیفیت ساختمان نگاه کنند.

در ادامه برنامه دکتر شکیب دیگر عضو هیئت‌مدیره سازمان به اظهار سخن پرداخت. وی با اشاره به ضعف کشور در زمینه پرورش نیروی تکنسین، خواستار توجه ویژه به این بخش شد.

دکتر شکیب با تأکید بر این‌که ارتقای کیفیت ساخت جز با ارتقای دانش تکنسین‌ها ممکن نیست، افزود: برای همین باید نگاه مدرک‌گرایی کنار گذاشته شده و رویکرد پرورش نیروی متخصص در اولویت قرار بگیرد.

وی هم‌چنین ارتقای سیستم‌های سخت‌افزاری را گام دیگری در راستای ارتقای کیفیت ساخت ارزیابی کرده و بیان داشت: حرکت به سمت ساخت‌وساز مدرن و عبور از سنتی‌سازی برای رونق صنعت ساختمان ضروری است.

عضو هیئت‌مدیره سازمان هم‌چنین تغییر نگاه مهندسان طراح را ضروری دانست و تأکید کرد: امروزه کشورهای صاحب‌تکنولوژی به سمت طراحی بر اساس عملکرد هستند.

دکتر شکیب اضافه کرد: آئین‌نامه‌های سابق تنها با منطق حفظ جان ساکنان ساختمان نوشته شده بود. در حالی که می‌باید رویکرد آیین‌نامه‌ها به سمت روش عملکردی تغییر کند.

هم‌چنین در پایان این مراسم از دکتر شکیب به‌عنوان چهره منتخب از طرف هیأت‌رئیسه انجمن علمی بین‌المللی بتن آمریکا(ACI)- شاخه ایران، تقدیر به عمل آمد.

«مصطفی احمدوند» رئیس مرکز تحقیقات بتن(متب) نیز در این همایش گفت: هدف کمیته شورای توسعه استراتژی بتن ایران (شتابا) این است که مقاومت، دوام و پایداری بتن ایران با استفاده از نوآوری های جدید همواره مورد توجه قرار گیرد تا فاصله تولید بتن ایران با کشورهای توسعه یافته و پیشرفته جهان کمتر شود.

دبیر انجمن بین المللی بتن ایران تاکید کرد: این شورا طی 24 سال گذشته جلسات مستمری را برگزار کرده است تا با بررسی مشکلات در حوزه ساخت‌وسازها و سازه‌های بتنی، حساسیت‌ها را مشخص و اقدامات لازم را به عمل آورد.

رئیس مرکز تحقیقات بتن(متب) اظهار داشت: افزایش پایداری و مقاومت بتن در برابر زلزله و بلایای طبیعی، جلوگیری از هدر رفت منابع از مهم‌ترین راهبردهای بتن ایران است تا با پیوند صنعت و دانشگاه و جامعه بتوانیم با مهارت اندوزی تکنیک‌های فنی از ظرفیت‌های تکنسین‌های با صلاحیت و ماهر در صنعت ساختمان استفاد کنیم.

احمدوند افزود: استفاده از تکنسین های فنی، اجرای مقررات ملی ساختمان و رعایت استانداردهای ملی اجباری 6044، به افزایش عمر مفید ساختمانها در ایران و صنعت ساخت و ساز در  کشور کمک خواهد کرد و هدف نهایی ما از برگزاری این همایش، ارتقای کیفیت بتن، ساخت‌وسازها و تامین منافع مردم در صنعت ساختمان‌سازی است.

 

منبع : پایگاه خبری سازمان نظام مهندسی ساختمان

تگ ها


لینک کوتاه


نظرات کاربران

تعداد نظرات : 0

نظر خود را ثبت کنید