نقل از افتاب نیوز:
حسین احمدی روز چهارشنبه با بیان اینکه اغلب گودهای رها شده در تهران مشکل حقوقی دارد، اظهار داشت: گودبرداریها طرحهای موقتی است که باید حداکثر طی ۲ سال طرحهای ساخت و ساز روی آنها اجرا شود تا پایداری ساختمان اتفاق بیافتد.
وی افزود: سازمان نظام مهندسی به طور مشترک با شهرداری تهران طی سال گذشته ۳۶۳ گود را شناسایی کرده است که از این تعداد ۱۰۰ گود پرخطر بوده و ۱۷ مورد از آنها خطر فراملی و امنیتی دارد که گود کنار برج میلاد یک نمونه از آنها به شمار میآید.
معاون خدمات مهندسی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران به مشکل گود کنار برج میلاد اشاره و محل آن را در موازات سالن همایشها و پارکینگهای برج میلاد معرفی کرد.
وی خاطر نشان کرد: گود کنار برج میلاد میتواند در صورت سهلانگاری خطرآفرین باشد و از این رو نظارتهای امنیتی وسیعی روی آن وجود دارد.
احمدی ادامه داد: این پروژه برای احداث برجهای دوقلو با مشارکت شهرداری وقت و نیروی انتظامی به مرحله اجرا گذاشته شد اما در همان مراحل ابتدایی و پس از گودبرداری به دلیل مسائل ساختاری، مالکیتی و حقوقی متوقف شد.
وی اعلام کرد: اعضای شورای شهر و شهرداری تهران جلسههای متعدد و مکرری را برای بررسی ایمنی این محدوده داشتهاند چون ابعاد پروژه وسیع و حفظ ایمنی شهروندان ضروری است و از همین رو هم نظارت امنیتی مستمری روی آن انجام میگیرد.
پس از بهره برداری از برج میلاد، بنیاد تعاون ناجا و شهرداری تهران بر روی ساخت برج های دوقلویی در کنار آن با زیر بنای ۳۰۰ هزار متر مربع به توافق رسیدند اما پس از اتمام طراحی این برج ها، کارشناسان وزارت راه و شهرسازی اعلام کردند که محوطه برج میلاد ظرفیت ساخت برجهای دوقلو را ندارد و ساخته شدن این برجها بر روی زیبایی برج میلاد تاثیر منفی میگذارد.
پنجم تا ۱۲ آبان امسال مصادف با هفته پدافند غیرعامل است؛ پدافند غیرعامل به مجموعه اقدامات غیرمسلحانهای گفته میشود که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیبپذیری، تداوم فعالیتهای ضروری، ارتقای پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران در مقابل تهدیدها گردد.
نظرات کاربران
تعداد نظرات : 0
پیام شما با موفقیت ارسال گردید . پس از تایید مدریت نمایش داده خواهد شد