پارتیشن شیشه ای همانطور که از نام آن پیداست به پارتیشنهایی از جنس شیشه اطلاق میشود.
Partition در لغت به معنای تیغه، دیواره، اسباب تفکیک، حد فاصل، آپارتمان، تقسیم بندی به بخشهای جزئی، تفکیک کردن و جدا کردن میباشد درحقیقت پارتیشن به ما کمک میکند تا از فضای محدودی که در اختیار داریم بهوسیلهی تفکیک و جدا کردن بخشها از یکدیگر، فضا را بهینه سازیم و حداکثر استفاده را از فضا ببریم.
وظیفهی اصلی پارتیشنها تقسیمبندی فضا است. در کنار این مورد هر کدام از پارتیشنها به نسبت مواد اولیهای که در روند تولدی آن به کار گرفته میشود، ویژگیهای خاص خود را دارند. برای مثال بعضی از پارتیشنها مانند پارتیشن شیشه ای فریم لس، دوجداره و چوبی قابلیت آکوستیک داشته و مانع عبور صدا میشوند.
استفاده از پارتیشن شیشه ای چه در فضای مسکونی باشد یا محیط اداری، دارای مزایای بسیار زیادی است. برخی از مزایای پارتیشن شیشه ای:
امروزه پارتیشنهای ثابت در دفاتر غیر مسکونی و رستوران ها و دیگر جاها بیش از پارتیشنهای متحرک مورد استفاده قرار میگیرند.
پارتیشنها از نظر کاربری و جنس به انواع مختلفی تقسیم میشوند که در زیر به آن ها اشاره میکنیم:
برخی از پارتیشن ها در منازل مسکونی مورد استفاده هستند. این پارتیشن های مسکونی به ندرت شیشه ای هستند و در بیشتر مواقع یا تمام چوب هستند و یا از جنس MDF (این کلمه مخفف medium density fibreboard است و نوعی فراورده ی چوبی به شمار می آید که تخته فیبر است و قابل روکش کردن هم هست). ام دی اف در برابر فشرده شدن مقاوم است و علاوه بر این قیمت مناسبی هم دارد. البته امروزه استفاده از پارتیشن شیشه ای در منزل هم کمی بیشتر از قبل شده و معمولا آن را با گل یا وسیله خاصی تزیین می کنند.
پارتیشن های اداری هم می توانند از نوع شیشه ای یا ام دی اف و یا نیمه ام دی اف باشند. مسئولان مالی ادارات و دفاتر کاری و شرکت ها و سازمان ها می دانند که ایجاد دیوار برای هر کارمند بصورت جداگانه نیازمند صرف هزینه ی بیشتری نسبت به نصب پارتیشن شیشه ای است. عاوه بر بحث قیمت، ایجاد دیوار فرایند زمان بری هم هست و لزوما مثل پارتیشن های شیشه ای عایق صدا نیست. پس استفاده از پارتیشن برای دفاتر کاری و ... گزینه ی مناسب تری است تا ایجاد دیوار. همچنین برخی شرکت ها و سازمان ها معمولا برای القای حس شیک بودن از جنس شیشه استفاده می کنند. ضخامت پارتیشن شیشه ای نسبت به دیگر پارتیشن ها ۱۰ میلی متر کمتر می باشد.
در بین پارتیشن های اداری، پارتیشن های متحرک معمولا برای مواردی استفاده می شوند که قصد جا به جایی یا تزیین خاص اتاق ها وجود دارد. در مواردی که شخص می تواند اتاق خود را به دلخواه بچیند استفاده از پارتیشن متحرک توصیه می شود. البته پارتیشن های متحرک عمدتا از جنس چوب و نوع خاصی از پرده ها هستند اما پارتیشن شیشه ای متحرک نیز طرفداران خاص خودش را دارد.
پارتیشن فریم لس درواقع فریم دارد اما فریم آن بسیار نازکتر از فریم سایر پارتیشنهای شیشه ای است. در این نوع پارتیشن پروفیلها از آلومینیوم یا انواع فلزهای دیگر ساخته میشوند که شیشه سکوریت را نگه میدارد. مقاومت فریم آلومینیوم در مقابل خوردگی بالاست و استحکام خوبی هم دارد.
پارتیشن های شیشه ای جمع شونده که با حرکت بر روی یک محور یا در راستای دو محور قابلیت جمع شدن و افزایش ارتباط میان دو فضا را دارند . در این نوع پارتیشن شیشه ای جمع شونده ، بازشو برای ورود به فضا ، از طریق حرکت پنل های شیشه ای فراهم می شود .
این نوع پارتیشن برای جداسازی فضاها در محیطهای کاری و اداری استفاده میشوند. در پارتیشن شیشه رنگی هم از شیشههای تک رنگ و هم از چند رنگ مختلف شیشه میتوان استفاده کرد. رنگهای این پارتیشنها میتواند تاثیر خوبی روی روحیه افراد بگذارد. به خصوص در ادارات و محیطهای کاری این مورد یک مزیت ویژه است چرا که بهبود روحیه برای کارمندان بسیار مفید است. انواع پارتیشن شیشه ای فریم لس را هم میتوان با شیشههای رنگی ساخت.
لوور شیشه ای یا دیوار شیشه ای لوور از دیگر محصولاتیست که میتوان برای پارتیشنبندی فضا از آن استفاده کرد
زیبایی منحصربهفر و خیرهکننده از مهمترین مزایای استفاده از لوور شیشه ای برای پارتیشنبندی محیط است.
نظرات کاربران
تعداد نظرات : 0
پیام شما با موفقیت ارسال گردید . پس از تایید مدریت نمایش داده خواهد شد