نامه نگاری سیمانی ها با وزیر صنعت/ زنگ خطر کاهش تولید به صدا درآمد

  • صفحه اصلی
  • نامه نگاری سیمانی ها با وزیر صنعت/ زنگ خطر کاهش تولید به صدا درآمد
نامه نگاری سیمانی ها با وزیر صنعت/ زنگ خطر کاهش تولید به صدا درآمد

نامه نگاری سیمانی ها با وزیر صنعت/ زنگ خطر کاهش تولید به صدا درآمد

نقل از دنیای معدن:

نامه ای که اعضای انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان به وزیر صنعت ، معدن و تجارت نوشته اند،گفته شده:

مشکلات و مسائل صنعت سیمان در سال جاری به دلیل عدم توجه مسئولین به خواسته های به حق این صنعت به حدی بحرانی شده است که اگر چاره آنی جهت رفع معضلات پیش روی این صنعت اندیشه نگردد، قطعا تبعات غیر قابل جبرانی از جمله توقف واحدهای تولیدی – تعدیل نیروی انسانی- مسائل اجتماعی ناشی از توقف تولید را در آینده ای نه چندان دور شاهد خواهیم بود.

جناب آقای وزیر، ما مدیران عامل شرکت های سیمان در هفت ماه سال جاری علیرغم وجود مشکلات ناشی از تحریم های ظالمانه خارجی، تورم شدید قیمت ها، مشکلات ناشی از بیماری کرونا و ... با عزمی راسخ و با همت مهندسین، کارگران و سایر عوامل پشتیبانی تولید و با انگیزه تحقق اهداف سال جهش تولید خوشبختانه موفق به افزایش تولید سیمان به میزان 13 درصد و تحویل داخلی ان به میزان 18.6 درصد به نسبت هفت ماهه مشابه سال 98 گردیدیم ولی به دلیل عدم همراهی سازمان های دولتی خدمت رسان به بخش تولید( شرکت گاز- شرکت پخش فراورده های نفتی- سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان و...) و اخذ تصمیمات غیر کارشناسی توسط سازمان های غیرمرتبط با صنعت، ادامه این روند را به هیچ وجه امکان پذیر نمی دانیم.

مزید استحضار از ابتدای سال جاری مسائل و مشکلات پیش روی این صنعت طی مکاتبات متعدد توسط انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان به عنوان تنها تشکل رسمی صنعت سیمان در کشور به مسئولین ذیربط در کمیسیون صنایع مجلس، کمیسیون عمران مجلس و آن وزارتخانه منعکس گردیده ولی متاسفانه علاوه بر اینکه نتیجه مثبتی حاصل نگردید، شاهد برخوردهای قهرآمیز از سوی برخی از سازمان های زیرمجموعه آن وزارتخانه و بعضی از سازمان های خدمات رسان به تولید بوده ایم و متاسفانه به دلایل مشروحه ذیل می بایستی به تدریج شاهد توقف تولید باشیم.

قیمت فروش سیمان به مصرف کننده نهایی هر پاکت تیپ دو، 50 کیلویی 195000 ریال در جلسات داخلی مجلس شورای اسلامی بدون حضور دبیر انجمن و مد نظر قرار گرفتن هزینه های حمل و سود عوامل توزیع که هیچکدام در اختیار این صنعت نمی باشد، تعیین گردیده (در بعضی از استانها هزینه حمل معادل قیمت فروش سیمان می باشد) که غیر کارشناسی است.
عدم تامین مازوت به منظور ذخیره سازی در فصول گرم سال توسط شرکت پخش فراورده های نفتی و بروز مشکلات ناشی از قطع گاز در شرایط فعلی ضمن اینکه در حال حاضر نیز شرکت های پخش فراورده های نفتی علاوه بر افزایش قیمت مازوت یارانه ای به میزان 250 درصد نسبت به سال گذشته، تحویل مازوت را منوط به سپردن ضمانت نامه بانکی معادل ما به التفاوت نرخ یارانه ای ( 3000 ریال ) با نرخ آزاد (حدود 60،000 ریال) نموده اند که اجرای این تصمیم علاوه بر اینکه خارج از توان کارخانجات می باشد، باعث افزایش قیمت تمام شده تولید به میزان هر تن 400،000 ریال خواهد گردید.

در حالی که قیمت سایر صنایع کانی از جمله فولاد- گچ - آهک – آجر و غیره از شمول قیمت گذاری خارج گردیده است، به چه دلیل قیمت سیمان را که سهم ناچیزی(حدود 1 درصد) در بهای تمام شده ساختمان دارد در مقابل سهم 20 درصدی فولاد، سرکوب می کنید؟

جناب آقای وزیر استدعا داریم با توجه به موارد فوق الاشاره دستور فرمایند:

الف) در اسرع وقت نسبت به وصل گاز کارخانجات و یا تحویل مازوت بدون دریافت ضمانت و موافقت با افزایش قیمت پایه سیمان به میزان هر تن 400،000 ریال در صورت عدم وصل گاز.

ب) با توجه به افزایش بی رویه هزینه های حمل، قطعات یدکی و مصرفی( فولاد- قطعات آلیاژی- آجرهای نسوز و..) نسبت به افزایش مرحله دوم قیمت پایه سیمان تا پایان آذر ماه جاری اقدام گردد.

ج) آزاد سازی قیمت سیمان از ابتدای سال 1400 و تفویض اختیار آن به انجمن به منظور رعایت حقوق تولیدکننده و مصرف کننده

امید است با اجابت خواسته های حداقلی این صنعت، ما را برای انجام رسالتی که بر عهده داریم و آن هم ادامه روند تولید و افزایش تولید سیمان در سال جهش تولید و تامین سیمان مورد نیاز مصارف داخلی و صادراتی می باشد، یاری فرمایند.

این نامه به دفتر مقام معظم رهبری، رییس جمهور، رییس قوه قضاییه، رییس مجلس رونوشت شده است.


لینک کوتاه


نظرات کاربران

تعداد نظرات : 0

نظر خود را ثبت کنید